Echtpaar Teitsma viert zestigjarig huwelijk

0
162
Burgum - echtpaar Teitsma van der Galiën

BURGUM – Arjen en Hanneke Teitsma – Van der Galiën uit Burgum vierden dinsdag dat zij zestig jaar getrouwd waren. Plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad, Hessel Bouma, bracht het echtpaar een bezoek. Namens de gemeente bracht hij de felicitaties over. Arjen Teitsma is geboren in Hegebeintum. Hanneke kwam uit Ferwert. Het echtpaar leerde elkaar daar kennen tijdens een sinterklaasfeest. Na hun trouwen gingen Arjen en Hanneke eerst bij de ouders van Hanneke wonen in Ferwert. Later vertrokken ze naar Westernijkerk. Inmiddels woont het echtpaar alweer vijfentwintig jaar in Burgum. Het echtpaar kreeg zeven kinderen, veertien kleinkinderen en negen achterkleinkinderen. Het echtpaar past nog drie keer per week op op een kleindochter.