Geslaagd zomerfestival met achttien orkesten

0
915
Doezum Muziekvereniging-2

DOEZUM – CMV Beatrix Doezum organiseerde afgelopen zaterdag voor de vijfde maal een zomerfestival. Maar liefst achttien hafabra-orkesten lieten in kerkgebouw de Haven hun muzikale kwaliteiten horen. De orkesten werden beoordeeld door de jury-leden Rob Goorhuis en Bienze IJlstra. Ze speelden een klein concertprogramma, bestaande uit een koraal, mars, groot werk en een solistisch werk.  Er werden per divisie drie prijzen uitgereikt. De uitslagen waren als volgt; C-divisie solistenprijs B-Band CMV Beatrix Doezum, koraalprijs de Lofstem Suameer, beste totaalprogramma Harmonie Leek. B-divisie solistenprijs Apollo Grou, koraalprijs Tida Kira Munnekezijl, beste totaal programma CMV Beatrix Doezum A-divisie solistenprijs Martinibrass Groningen, koraalprijs Heman Zuidwolde, beste totaal programma Martinibrass Groningen.