Grootegast weer massaal aan de wandel

0
271
Grootegast Wandelvierdaagse

GROOTEGAST – Terwijl de meeste dorpen in de omgeving hem er al op hebben zitten, werd in Grootegast vorige week de avondvierdaagse nog gelopen. Woensdag werd het wandelfestijn even onderbroken voor voetbalavond Australië- Nederland, maar donderdag werd er weer stug doorgewandeld. De start en finish was in de Herberg in de Groote Gast. De afstanden die gelopen werden bedroegen vijf of tien kilometer.
Op vrijdagavond, de laatste vierdaagse avond, was er een feestelijke intocht met muzikale begeleiding van Woudklank. Die avond liepen veel deelnemers verkleed in de Oranje kleuren. De prijzen voor de mooist uitgedoste kinderen gingen naar de grote groep die de 10 km liep. Met 250 deelnemers waren er dit jaar iets minder wandelaars dan het jaar ervoor, maar dat mocht de pret niet drukken.

Grootegast Wandelvierdaagse-4 Grootegast Wandelvierdaagse-5 Grootegast Wandelvierdaagse-6