Meester Thom stopt na lange loopbaan als leerkracht

0
184

NIEKERK – De Opstap sluit het jaar af met een afscheidsreceptie voor een vertrekkende leerkracht. Meester Thom Vellinga zet na veertig jaar werkzaam te zijn geweest in overheidsdienst een punt achter zijn carrière als meester. Als leerkracht was hij verbonden aan meerdere scholen tegelijk, maar de laatste 24 jaar was O.B.S. De Opstap in Niekerk zijn vaste plek. Meester Thom heeft veel bovenbouwleerlingen de fijne kneepjes van sommen met breuken en procenten bijgebracht, maar ook de geschiedenislessen lagen hem na aan het hart. Op donderdag 3 juli is er op De Opstap van 17.00 tot 18.30 uur een afscheidsreceptie, waar ook ouders en leerlingen die hij op diverse scholen les heeft gegeven of collega’s die hem in het verleden hebben ontmoet hem de hand kunnen drukken.