Openluchtsamenkomst met gastspreker uit Burkina Faso

0
150

KORNHORN – De Sing-inn commissie en de werkgroep van het Nederlands Bijbelgenootschap organiseert een bijzondere openlucht samenkomst in het Currigherveld in Kornhorn op 29 juni. Bijzondere gast voor deze avond is Dramane Yakiné uit Burkina Faso. Hij is in Nederland ter gelegenheid van het 200- jarig jubileum van het Nederlands Bijbelgenootschap. Dramane is directeur van het Bijbelgenootschap in zijn land en voor hun is dit ook een bijzonder jaar want dit jaar wordt de Bijbel in hun eigen taal (Moore) helemaal compleet uitgebracht. Na afloop wordt er samen wat gedronken en is er een Afrikaans hapje.
Het Curringherveld is gelegen aan de provinciale weg in Kornhorn, ingang schuin tegenover het PKN kerkgebouw. Bij regenachtig weer wordt de samenkomst verplaatst naar het kerkgebouw. Aanvang: 19:00 uur