Outdoor Kids Vakantieweek Grootegast

0
138

GROOTEGAST – Van maandag 7 juli tot en met vrijdag 11 juli organiseert stichting ‘Let’Sport’ in samenwerking met gemeente Grootegast en Huis voor de Sport Groningen de Outdoor Kids Vakantieweek. Deze week is bedoeld voor kinderen van groep 3 t/m groep 8 binnen het basisonderwijs. De kampen zijn in eerste instantie bedoeld voor deze kinderen uit de gemeente Grootegast waarvan de ouders zich geen vakantie kunnen veroorloven. Tijdens de week gaan de kinderen onder professionele begeleiding allemaal leuke activiteiten doen zoals: voetballen, volleyballen, tennissen, zwemmen, boogschieten, mountainbiken, kanoën, klimmen en noem maar op. Elke dag worden kinderen door hun ouders/verzorgers gebracht en gehaald op de aangegeven locatie, de midweek is zonder overnachting. Alle activiteiten worden in of rondom gemeente Grootegast gehouden. De ouders/verzorgers verzorgen zelf het lunchpakket voor hun eigen kinderen. De Outdoor Kids Vakantieweek gemeente Grootegast kost €60,-. Je kunt je opgeven bij Eddy van der Let M. info@imsportevents.nl voor 3 juli.