Sterk regioteam speelt tegen SC Cambuur

0
137
Cambuur

KOOTSTERTILLE – Net als voorgaande jaren komt ook dit jaar SC Cambuur bij SC Kootstertille een oefenwedstrijd spelen. SC Cambuur zal op vrijdag 11 juli aanstaande haar opwachting maken op het sportveld in Kootstertille tegen een sterk regioteam. Het regioteam Kootstertille, dat wordt gecoacht door SC Kootstertille trainer Atze van der Wijk en jeugdtrainer Jan van Dijk, bestaat uit spelers van verschillende clubs in de regio. Namens de vereniging SC Kootstertille zijn Douwe van der Bij, Wopke Hoekstra, Marco Meetsma en Jouke Waaksma geselecteerd. Van VV Buitenpost komen Dorian Berisha, Ruben Boekhout, Pieter Henstra, Halbe Mossel en Joran Olijve. VV Kollum wordt vertegenwoordigd door Joop Pijnacker en Wiebe Postma en namens VV Drogeham zijn Tinus Huisma en Willem Spoelstra present. Van ASC komt Tamme de Boer en de kersverse vierdeklasser SC Twijzel vaardigt voor het eerst spelers af in de personen van Jan van der Meulen en Jelle Pilat. Verder zijn geselecteerd Auke-Tobias Hoekstra van Friese Boys en Jelmer van der Meer van Drachtster Boys. De voorbereidingen van het regioteam starten op woensdag 2 juli. De voorverkoop is op zaterdag 5 juli tussen 13.00 en 16.00 uur in de kantine van SC Kootstertile. De entreekaarten kosten dan 7,50. Op de wedstrijddag aan de kassa kosten de kaarten 10,-. Kinderen tot 16 jaar hoeven geen entree te betalen. De wedstrijd start op 11 juli om 19.00 uur.