Vijf kunstenaars exposeren op Tuin-toonstelling

0
160

KLOOSTERBUREN – Soms sta je versteld van wat er allemaal schuil kan gaan achter een ogenschijnlijk doodgewoon geveltje. Hoofdstraat 69 in Kloosterburen is daar een voorbeeld van. Achter grijze ramen en rode bakstenen begint ‘Bij Anne Wine’. In de zomermaanden zijn de meer dan drie meter hoge openslaande tuindeuren van het atelier geheid geopend. De weg is vrij voor een avontuurlijke wandeling door de wilde bostuin. Even zitten en genieten in een van de excentrieke paviljoens, ontworpen en gebouwd door Anne Wine zelf. Bezoekers kunnen er ongegeneerd rondkijken tijdens de Tuin & Kunst Tiendaagse. Vijf bevlogen kunstenaars, waaronder bewoonster Anne Wine zelf, exposeren in de galerieruimte aan de straat en in het aangrenzende atelier, tot zelfs helemaal achter in de tuin. Van 20 tot en met 29 juni van 10.00 tot 17.00 uur.