WK Pool: S. Oostra leidt de dans

0
148

REGIO – Hoewel bij het ter perse gaan van deze krant de uitslag van Nederland – Chili niet bekend was, kan er toch gesproken worden van een heuse Oranje koorts in de regio. Steeds meer huizen kleuren Oranje en in de cafés kijken steeds meer mensen samen naar wedstrijden van het Nederlands Elftal. Ook in de Streekkrant weer veel aandacht voor het WK. Zo blikt Sjabbo Smedes, terug op de afgelopen week, vertelt Gerard Dam over zijn belevenissen in Brazilië en maken we de tussenstand van de WK-pool bekend. De stand loopt tot en met het duel tussen Portugal – Amerika (2-2), zondagavond. S. Oostra uit Opende leidt de dans. Hij wint hiermee het WK-shirt van Sporthuis Bergman uit Zuidhorn. Hij staat met 100 punten aan kop van de ranglijst, gevolgd door Hans Ybema met 98 punten. Ybema is de gelukkige winnaar van 1 minuut gratis winkelen bij C1000 Arkema. Wilmer Ypenga wint met 89 punten de dinerbon van Yankee Doodle en Fedde Ypenga wint – ook met 89 punten – een autowasbon bij Autowascentrum Noordhorn. Jeroen Huizenga wint met 88 punten een barbecuepakket van Slagerij Boersma. R.E. Hagénus wint – na loting – met 85 punten het Oranje pakket van de Marskramer. In de telling zijn Colombia, Nederland, Chili, Argentinië, Costa Rica en België meegenomen als landen die zeker de laatste zestien bereikt hebben.