Autoland van den Brug verhuist komend weekend

0
133
Buitenpost - autoland van den brug

BUITENPOST – Autoland van den Brug Buitenpost verhuist komend weekend naar zijn nieuwe bedrijfspand, gelegen direct naast de rondweg Buitenpost Zuid. Vanaf maandag 7 juli 2014 werkt de officiële servicedealer voor Volkswagen en VW Bedrijfswagens in Achtkarspelen vanuit de nieuwe locatie aan De Ried 16. Doordat de afstand tussen het oude en nieuwe bedrijfspand relatief klein is, kan de daadwerkelijke verhuizing in het tijdbestek van een weekend worden uitgevoerd. Hierdoor blijft de overlast voor de klanten van Van den Brug tot een minimum beperkt. Het startsein voor de nieuwbouw aan De Ried werd begin december 2013 gegeven, waarna hoofdaan-nemer Bouwbedrijf Siderius BV uit Earnewâld de gehele bouw begeleidde. Binnen een half jaar verrees hier een pand dat gebaseerd is op het Modul Konzept van Volkswagen en werd ontworpen door Loft Ruimtelijke Ontwikkeling uit Buitenpost. Met de verhuizing naar de nieuwe locatie, verlaat Autoland van den Brug het pand aan de Voorstraat 63, dat meer dan een halve eeuw het adres van de Volkswagen-dealer voor de wijde omgeving was. Omdat het pand aan de Voorstraat niet meer aan de eisen en wensen van de tijd voldoet, is uiteindelijk gekozen voor nieuwbouw aan De Ried. Dat het nieuwe pand bij de werknemers in de smaak valt, blijkt onder andere uit de reactie van André Hovius, service-adviseur bij Autoland van den Brug Buitenpost: “Ons nieuwe pand is  licht en heeft een ruime werkplaatsreceptie. Daarnaast is het voor onze klanten op de nieuwe locatie mogelijk om comfortabel te wachten terwijl onderhoud of reparatie aan de auto wordt uitgevoerd. In een wachtruimte met koffie, thee, lectuur en gratis wi-fi.” Enthousiast vertelt werkplaatschef Jan Land verder: “Ook de nieuwe werkplaats is weer uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur, zoals een 3D uitlijningssysteem.” Ook op de nieuwe locatie kan men bij Van den Brug Buitenpost terecht voor service, onderhoud en aankoop van de auto met een ruim occasionplein.