Circus is het thema van Spelweek Kommerzijl

0
121
spelweek kommerzijl

KOMMERZIJL – Het was even spannend of de Spelweek in Kommerzijl dit jaar wel door zou gaan. Van het negen koppen tellende bestuur, waren er nog maar twee man over, waaronder voorzitter Frans Bos. “Het is toch weer gelukt om een volledig bestuur bij elkaar te krijgen en met z’n allen hebben we de schouders eronder gezet om weer een prachtige week in elkaar te knutselen.” De rode draad door de week is het thema ‘circus’ met als één van de hoogtepunten op donderdag 10 juli een heuse circusvoorstelling van de kinderen samen met Santeli uit Groningen. Begonnen wordt op zaterdag 5 juli met een spetterend optreden van de coverband Switch. Als afsluiting is er op vrijdag de 11e weer een optreden van dorpelingen die hun kunsten vertonen in ‘Kommerzijl got talent’, waarbij de Playback acts weer rijkelijk vertegenwoordigd zijn.