De caravan van KEaRN staat deze week in Kootstertille

0
146

KOOTSTERTILLE – KeaRN komt deze zomer op verschillende plaatsen in de gemeente langs met de opvallende KEaRNfan. Op 3 juli staat de caravan op de parkeerplaats tegenover de winkels in Kootstertille aan de Alde Dyk van 13.30 tot 16.00 uur. KEaRN wil graag weten wat er leeft bij de bewoners in de dorpen. KEaRN neemt hierin geen afwachtende houding en wil door het inzetten van de caravan op de bewoners af. Hierdoor krijgt iedereen de kans om in gesprek te komen met de lokale regiowerker Lysbeth Nicolai. Samen met collega Miranda Tamminga wil zij graag met bewoners van Kootstertille van gedachten wisselen over ‘Wolweze’ in Kootstertille. Ook hebben zij informatie over de vrijwilligerscentrale die sinds kort actief is in Achtkarspelen, en het project KOEK (Klimmen Op Eigen Kracht). Belangstellenden kunnen als ze de caravan zien staan gewoon aanschuiven voor een kopje koffie. Organisaties, bedrijven en verenigingen zijn ook van harte welkom.