Door de stallen tijdens de Swaddekuier

0
138
Buitenpost - swaddekuier

BUITENPOST – De zevende editie van de Swaddekuier, een wandelevenement vanuit Buitenpost, is goed verlopen. De organisatie van het tweedaagse evenement kijkt terug op een geslaagd evenement, ondanks dat de bordjes voor de bewegwijzering bij de rotonde bij Lutkepost door vandalen werden ontvreemd. Bij de Swaddekuier liepen de deelnemers een wandeltocht van tien, twintig of veertig kilometer. De Swaddekuier kwam langs een aantal agrarische bedrijven, waarbij de deelnemers door de stal hun weg konden vervolgen. Op de foto is de doorkomst bij het boerenbedrijf van familie Hartholt uit Surhuizum te zien. Tijdens de Swaddekuier kregen de deelnemers halverwege een speciaal voor de kuier ontwikkelde Swaddekuierbol. Deze bol werd gemaakt door Bakkerij van der Bijl.