Joke Bakker wint zonnebril bij Werkman

0
148
Surhuisterveen - winnaar rocco zonnebril

SURHUISTERVEEN – Op zaterdag 7 juni deed het Rocco by Rodenstock promotieteam het centrum van Surhuisterveen aan. Tijdens de Feanster 40 liet het promotieteam de bezoekers van het centrum kennismaken met de Rocco montuurcollecties. De speciale Rocco Caravan deed hierbij Surhuisterveen aan, om onder andere de speciale Rocco Scooteractie van Werkman Brillen & Contactlenzen onder de aandacht te brengen. Iedereen die deze zomer bij Werkman kiest voor een Rocco montuur of zonnebril, maakt automatische kans op een unieke Rocco retro scooter. Vooruitlopend op de uitreiking van de scooter werd er onder alle bezoekers van het promotieteam een zonnebril verloot. De gelukkige winnares is Joke Bakker uit Harkema geworden. Zij heeft inmiddels een mooie zonnebril uitgezocht. Kijk voor meer informatie over de Rocco collecties en de scooteracties op www.werkmanwebshop.nu.