Leerlingen Dressuurschool Carmen goed in vorm

0
1321
Carmen-Ingrid

OPENDE – Leerlingen van de Opender Dressuurschool hebben opmerkelijke prestaties geboekt op verschillende wedstrijden. Ingrid Couperus en haar paard Andoctro R zijn op 25 juni  succesvol in Warga aan de start verschenen. In de klasse M-2 liet Ingrid een technisch zeer verzorgde proef zien, die met lef gereden werd. De jury beloonde deze combinatie met 191 punten wat een dikke winstpunt en een eerste prijs opleverde. Nikki Dekker en haar paard Alanta-Bea  hebben in Gorredijk gestart in de klasse B springen. In een sterk deelnemersveld wist de jonge  amazone met overmacht de rubriek te winnen met een topscore van 80 punten op haar rijstijl. De 11-jarige Famke Jongsma vormt pas sinds twee weken een nieuwe combinatie met de D- pony Cliff. Op 29 juni is Famke  niet onverdienstelijk naar de wedstrijd Roden afgereisd en liet in de klasse L-2 twee nette proeven zien, die door de jury beloond werden met 192 en 186. punten. Deze prestatie leverde Famke  twee winstpunten op en in beide rubrieken een vijfde plaats.  Sarina Hoekstra en haar D- pony Nijeberts Mathijs hebben in de klasse B gestart. De eerste proef reed Sarina de topscore van 210 punten bij elkaar, en op de tweede proef verdiende ze 187 punten. Drie winstpunten voor Sarina en een tweede en derde prijs.