Mattanja Joy Bradley op Roodehaan live!

0
127
Mattanja Joy Bradley Roodehaan

WARFHUIZEN – Weer twee bijzondere artiesten op 5 juli tijdens Roodehaan live! Mattanja Joy Bradley is een Nederlandse singer-songwriter. Sinds 2005 is ze de zangeres van deTilburgse blues en rock-’n-rollband Bradley’s Circus. Ze werd uitgeroepen tot beste blues zangeres van 2012 en nam haar eerste award mee naar huis. n 2012 werd Mattanja op radiozender 3FM uitgeroepen tot Serious Talent. De Brabantse singer-songwriter André van den Boogaart is niet van de zoetsappigheid. Hij zingt over drank, depressie en het gebrek aan geld. In het hoesje van zijn plaat Rauwe Rand vertelt hij openhartig dat de plaat opgenomen werd ten tijden van grote financiële crisis en hij in feite geen geld had om het album te maken. Het leven gaat niet over rozen. Wel over melancholie, bier, kroegtijgerij, de duivel en spijt. Aanvang concert 21.00 uur. Toegang gratis, vanaf 19.00 uur is er een consumptieopslag.