Oldehove juicht massaal voor Oranje

0
196
jasper jimmink aruba

OLDEHOVE – Door de juich actie van de Attent in Oldehove is goed te zien dat er volop wordt meegeleefd met ‘onze’ jongens. Na een oproep van Eric Brands van de winkel op Facebook, stroomden de foto’s binnen. De Streekkrant plaatst de leukste foto’s. Gelukkig viel er ook afgelopen zondag weer heel wat te juichen. Jasper Jimmink juicht vanaf het zonnige Aruba en Dani Mollema bekijkt de wedstrijden van Oranje in een heuse feesttent met vrienden en familie. Tinus Bogema drinkt voor de wedstrijd moed in en houdt tijdens het zingen van de Wilhelmus het bierflesje tegen zijn borst. Marije Korf heeft voor de gelegenheid een heuse goal broek aangeschaft. Dat de één nog gekker juicht dan de ander, is wel te zien bij Sem, Noa en Isa Spriensma: de dames staan op de kop te juichen. Hopelijk valt er ook volgende week weer heel wat te juichen. Heb je ook een leuke juichfoto? Stuur die dan naar destreekkrant@media-totaal.nl en wie weet zie jij jezelf terug in de krant!

juich juichfoto juichfoto1 juichfoto2 juichfoto4 juichfoto5 dani mollema