Organisatie tevreden over hippisch evenement

0
1134
Burgum - dressuur concours

BURGUM – De nog jonge organisatie van het dressuurconcours in Burgum, de Stichting Hippische Sport Burgum, is tevreden over het verloop van de wedstrijd afgelopen vrijdag en zaterdag. Op vrijdag werd er gestart met de klassen B/L1 en L2. Melissa Kloosterman van de Marruters werd nummer één in de eerste proef en tweede in de tweede proef in de klasse B. In de klasse L1 was dat Michelle Veenstra van de paardensportvereniging Nienoord.  In de klasse L2 was Mirjam Hollander van de Haleruiters uit Damwâld de grote winnaar, zij werd nummer één en twee in de tweede proef. Voor de Kür stonden elf combinaties op de startlijst. De Kür op muziek is een rubriek die het publiek veel aanspreekt. Deze rubriek werd gejureerd door Harro Goudsmit uit Hillegom. De eerste prijs was hier voor Hennie Roffel van de paardensportvereniging Ruterwille. Leslie Agricola werd tweede. De rubriek ZZL werd gewonnen door Milou Faber en de tweede prijs was voor Janneke Wassenaar.