Ouderwetse gezelligheid bij Midzomertoernooi KTC

0
251

KOLLUM – Het jaarlijkse Auto Beerda Midzomertoernooi van de Kollumer Tennis Club werd onlangs voor de 32e keer gespeeld. Uit de wijde omgeving van Kollum streden 103 spelers tijdens 113 wedstrijden om de prijzen in enkel, dubbel en gemengd dubbel categorieën. Wilde regen in voorgaande edities nog wel eens de planning in de war gooien viel er dit jaar geen druppel. De winnaars van dit jaar waren in de categorie HD8 Pier de Jong en Tamme Witteveen, DE8 Klaske de Jong, HE8 Broer Klaas Faber, GD7 30+ Meindert Fokkens en Catrien Fokkens, DD7 30+ Tinie Henstra-Lourens en Tineke Huizinga-Groen, HD7 30+ Jeroen Elgersma/Louis Huizenga, HE7 30+ Karel Westen, GD7 Marc IJtsma en Jannet Bergsma, DD7 Nienke Beerda en Frotie Zuidema, HD7 Roelof Gernaat en Marc IJtsma, HE7 Roel de Boer, HD6 30+ Wanne Innemee en Fokko Kuilman, HE6 30+ Freerk Weening, HD6 Mark Hoekstra en Simon Soet, HE6 Niek Hacquebord, DE5 Alie Meindertsma, HE5 Theo Broekema, GD4 Gerard Veenstra en Sanne IJtsma en HD4 Jurjen Hiemstra en Gerard Veenstra.