Spelweek Niezijl kent boordevol programma

0
864

NIEZIJL – Met het thema ‘Around the World’ zal de spelweek in Niezijl het WK Voetbal zeker niet ongemerkt laten passeren. Maar voordat het zover is wordt er vrijdagavond 4 juli gestart met een spetterend optreden van Top Coverband Switch. Zondag 6 juni om 11.00 is er de tentdienst met gospelkoor Inspiration uit Aduard. Een dag later begint de spelweek pas echt met de huttenbouw, terwijl het middagprogramma op de maandag bestaat uit het versieren van de hutten, het maken van vlaggen en het eten van pannenkoeken. ’s Avonds begint de spelweek pas echt met een ballonnenwedstrijd, terwijl de volwassenen starten met de World Games. Ook de vlaggenroof zal niet ontbreken.
Op dinsdag is overdag het spelweekuitje naar Duinen Zathe Appelscha, terwijl ’s avonds Ik Hou van Holland op het programma staat. Een dag later wordt er gevist, is er de crea morgen en de surprise du chef. ’s Middags is het tijd voor de Tour de Niehove en de Tour de Niezijl, terwijl ’s avonds de Tour de France, de Kinderbingo en eventueel de Halve Finale WK Voetbal op het programma staat. Op donderdag 10 juli worden er eerst koekjes gebakken bij bakkerij Jager, de hutten worden afgebroken en om 12.00 uur is het tijd voor patat. Het middagprogramma begint met een siësta.
’s Avonds is er de playbackshow en is de visagie aanwezig. Op vrijdag staan er geen activiteiten op het programma, ’s avonds wordt er gestart met een optocht en een barbecue met kinderdisco. Daarna is de spelweek ten einde. Kortom, een boordevol programma in Niezijl!