Vijftiende fietsvierdaagse door Fietsvrienden Lauwersland

0
343

BURUM – De Fietsvrienden Lauwersland uit Burum organiseren dit jaar voor de vijftiende keer de Lauwersland Fietsvierdaagse van maandag 7 juli tot en met donderdag 10 juli. De fietstochten starten dagelijks van 9.00-13.00 vanuit Burum en de afstanden zijn 35 of 70 kilometer. De routes gaan dit jaar door het Groninger Hogeland, het Lauwersmeergebied, Rondje Burum en door de Friese Wouden. Ook deze keer zijn er nieuwe routes langs verrassende nieuwe fietspaden en weggetjes door de Noordelijke provincies. Het is ook mogelijk om per dag in te schrijven. De routes zijn volledig bepijld en beschreven op papier. Tijdens de routes zijn er verschillende ION-oplaadpunten. Bij deelname aan het vierdaagse evenement ontvangen deelnemers een uniek t-shirt als aandenken. Ook maken deelnemers kans op het winnen van een fiets. Bij voorinschrijving bieden de Fietsvrienden een korting. Kijk op www.fietsvriendenlauwersland.nl voor meer informatie.