WK Poule: Jeroen Huizenga neemt koppositie over

0
102

REGIO – Het is spannend in de WK poule van de Streekkrant. S. Oostra is zijn koppositie kwijtgeraakt aan Jeroen Huizenga, die het klassement nu met 171 punten leidt. Daarmee is hij deze week de winnaar van 1 minuut gratis winkelen bij C1000 Arkema. S. Oostra staat tweede met 167 punten en wint de Dinerbon van Yankee Doodle. Hij deelt de tweede plaats met Hans Ybema, die een WK-shirt wint t.w.v. 29,95 van Sporthuis Bergman in Zuidhorn. A. Kielstra staat op derde plaats met 163 punten en wint een 4-persoons barbecuepakket van Slagerij Boersma uit Grijpskerk. R.Scheeringa wint met 161 punten het Oranjepakket van de Marskramer in Grootegast en H.J.Kielstra is met 160 punten de hekkensluiter en wint deze week de autowasbon van Autowascentrum Noordhorn.