Zingende Schminkster tijdens open dag Speelhuis

0
165
Grijpskerk - open dag zingende schminkster

GRIJPSKERK – Een clown, een pannakooi en zelfs een zingende schminkster; tijdens de open dag van kinderopvang Speelhuis Grijpskerk was er van alles te doen. De clown maakte mooie creaties zoals hoeden, zwaarden en pistolen. Ook de zingende schminkster was een groot succes. Al zingend beschilderde zij de gezichten van de kinderen, die met open mond keken en luisteren naar de bijzondere dame. Sylvia Bruinsma van het Speelhuis vertelt ook dat de pannakooi goed in de smaak viel. “De jongens kwamen er bijna niet meer uit. We kregen ontzettend veel leuke reacties op deze dag. Opa’s, oma’s en buren waren verbaasd over het mooie en ruime gebouw. In het gastenboek schreven zij dan ook: ‘hier kun je je kind met een gerust hart achterlaten.’”