Anno Blom

0
144
Buitenpost - verhalenwedstrijd Anno

BUITENPOST – De gemeente Achtkarspelen schreef afgelopen voor jaar een verhalenwedstirjd uit voor haar inwoners. Het Lauwers College, waar ook veel leerlingen van buiten Achtkarspelen naartoe gaan, haakte hier leuk op in door voor haar leerlingen een eigen wedstrijd uit te schrijven. Anno Blom uit klas 1F schreef een mooi verhaal over de heks Dorelea en het bos van Veenklooster. Met dit verhaal verdiende hij de eerste prijs, een VIP-bezoek aan boekhandel Van der Velde in Leeuwarden. Afgelopen week stond dit bezoek op de planning. Als een ware VIP werd hij onthaald met een gebakje en een drankje en daarna kreeg hij de kans om door de winkel te ‘sneupen’. De medewerkers van de boekhandel hielpen Anno met het maken van zijn keuze. Hij mocht namelijk drie boeken uitzoeken. Anno zocht drie spannende boeken uit, waar hij in de zomervakantie van genieten gaat.