Competitie indeling amateurvoetballers

0
100

REGIO – De KNVB heeft de competitie-indeling bekend gemaakt. Een overzicht. Zaterdagvoetbal. Derde klasse B: Birdaard, Dokkum, Grootegast, Minnertsga, ONT, RWF, Rottevalle, Stiens, Berlikum, Trynwalden, VIOD, WTOC, Wykels Hallum en Zwaagwesteinde. Derde klasse C: Aduard 2000, Appingedam, De Fivel, Godlinze, Grijpskerk, VV Groningen, Helpman, Lycurgus, Marum, NEC Delfzijl, Noordwolde, De Pelikanen, SC Stadspark en Zuidhorn. Vierde klasse B: ASC’75, Anjum, Drogeham, Friese Boys, GSVV, LEO, De Lauwers, Niekerk, Opende, Ropta Boys, Suameer, Twijzel en VCR. Vijfde klasse D: Amicitia VMC, Boerakker, DIO Groningen, Ezinge, GRC Groningen,Haulerwijkse Boys, OKVC, Oosterparkers, Potetos, TLC, Velocitas en Zeester. Vijfde klasse E: Harkstede, Holwierde, KRC, RZ Baflo, SGV, SIOS, Stedum, TEO, VVSV’09, WVV, Wagenborger Boys en ZEC.
Zondagvoetbal. Vierde klasse C: ASVB, BATO, Eenrum, Engelbert, Gruno, Haren, Hoogkerk, MOVV, Meeden, SV Bedum, SVMH, TLC en VVK. Vijfde klasse C: Blue Boys, Boornbergum, Donkerbroek, Flamingo, Fochteloo, GVB, Houtigehage, ODV, Surhuisterveen, De Sweach, De Walden, De Wilper Boys, Wispolia. Vijfde klasse D: Blauw Geel’15, FVV, Farmsum, Froombosch, Groen Geel, Harkstede, Kloosterburen, Kwiek, SVZ, Tynaarlo, WEO, Warffum, Woltersum en Zuidhorn.