De Handpalm zegt drie juffen gedag

0
894
De Handpalm neemt afscheid van drie juffen

LEENS – Niet één, niet twee, maar drie dames namen afgelopen dinsdag afscheid van de Handpalm in Leens omdat ze met pensioen gaan! Alle kinderen van school stonden buiten in een rij met versierde bogen en in gestreepte kleren klaar om de juffen Ria van Dijk, Willy Wesseling en administratief medewerker Anneke Verwoerd op te wachten. De gestreepte kleren van de kinderen waren niets voor niets, want de pensionado’s hadden die dag een streepje voor op de rest. Z
e werden bij aankomst dan ook meteen gekroond en kregen de hele morgen een compleet verrassingspakket voorgeschoteld in alle groepen. ’s Middags was er een spelletjesmiddag georganiseerd op het erf van de boerderij van de familie Hofman met een luchtkussen en andere spelletjes. Vanaf 3 uur kregen ze een receptie aangeboden waar ze afscheid konden nemen van de ouders. Met het vertrek van deze juffen zijn de laatste der Mohikanen vertrokken van het team dat circa 15 jaar geleden begon met ontwikkelingsgericht werken. Tegenwoordig werkt de Handpalm in Leens van groep 1 tot 8 op deze manier en ook de nieuwe juf Dieteke van der Heide heeft daar heel veel zin in komend jaar!