Dijkstra Toernooi opnieuw gewonnen door Ter Veld Allstars

0
152
winnaar Dijkstra toernooi

WARFSTERMOLEN – Afgelopen zaterdag 14  juni werd op het terrein van de Lauwers voor de 28e  keer het traditionele Dijkstra toernooi gehouden. Er  werd weer gestreden om de grote wisselbeker, die in handen is van Ter Veld Allstars uit Grijpskerk e.o.  Ook dit jaar kwam Ter Veld Allstars als winnaar uit de bus. Het team versloeg in een spannende finale de mannen van Auke’s Dream Team met 1-0. Topscoorder van het toernooi werd Marinus Hoekstra van Warfstermolen met zes doelpunten. Na de finale was er in de feesttent muziek van Theun de Wit z’n disco “Dream Paradise”. Bij de prijsuitreiking werden de scheidsrechters en wedstrijdleider (G. Booisma, GJ. Lania, J. Posthumus, JE. Boerema C. Koper, R. Vonk) bedankt evenals de sponsors, de Dijkstra commissie, Popke Wilpstra (foto’s) en de vele vrijwilligers. Na de prijsuitreiking werd het weer tijd voor  “Dream Paradise” en om 21.30 uur een spetterend  optreden van de Duitse rock topband “Countdown”uit Hamburg die de sfeervolle feesttent helemaal plat speelde en waar het nog lang gezellig en vol was.