Drumband de Marko’s biedt een jaar lang gratis muziekles

0
131

BURGUM – Drumband de Marko’s gaat in het najaar van start met Marko’s 4 Kidz. Bij Marko’s 4 Kidz krijgen kinderen tussen de zes en tien jaar oud de kans om een schooljaar gratis kennis te maken met muziek. In dit jaar leren ze het notenschrift, ritme, maatgevoel en het spelen van enkele nummers op een muziekinstrument.
De wekelijkse lessen, die op afspraak worden gegeven, worden aangeboden aan kleine groepjes kinderen in Burgum. Aan het einde van het jaar zullen de kinderen een optreden verzorgen.
De kinderen zijn ook welkom bij de diverse activiteiten die De Marko’s voor hun jeugdleden organiseren. Het aantal deelnemers is beperkt. Mail voor opgave en informatie naar drumbandmarkos@hotmail.com of bel voorzitter Freerk de Hoop op 06-41060676.