Kanaalpop haalt bijna 10.000 euro binnen!

0
103

ZUIDHORN – Erop of eronder; zo is het cru gezegd voor het festival Kanaalpop.
Via crowdfunding hoopt de organisatie 15.000 euro binnen te halen, anders moet zij waarschijnlijk de stekker uit het zo populaire festival trekken. Gelukkig lijkt het de goede kant op te gaan, want de teller staat inmiddels op bijna 10.000 euro.
Dat er nu tweederde van het streefbedrag is binnengehaald, betekent nog niet dat Zuidhorn opgelucht kan ademhalen. Er is nog altijd éénderde te gaan! Met nog een week van crowdfunding in het verschiet is alles nog mogelijk. In totaal hebben 85 supporters gedoneerd; voor een gemeente als Zuidhorn met bijna twintigduizend inwoners moet dat toch beter kunnen!
De organisatie voelt zich enorm gesteund en begint voorzichtig na te denken over de programmering. Nieuwsgierig geworden? Doneer dan snel, want bij 10.000 euro wordt de eerste band bekend gemaakt. Help Kanaalpop mogelijk maken; ga naar voorjebuurt.nl/project/kanaalpop.