Kinderen lopen 1600 euro bijeen voor komst sportkooi

0
106
Sebaldeburen - sponsorloop

SEBALDEBUREN – Veertig basisschoolleerlingen uit Sebaldeburen deden woensdagmiddag mee met een sponsorloop en spelletjesmiddag bij dorpshuis ’t Spectrum voor de komst van een sportkooi op het sportveld. Deze activiteiten brachten in totaal 1600 euro bijeen. De veertig kinderen liepen rondjes van 100 of 200 meter. Ze hadden twintig minuten de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen. Oud-schooldirecteur Sjoerd Huinink gaf het startsein voor de sponsorloop. Na afloop van de sponsorloop waren er op het terrein bij dorpshuis ’t Spectrum allerlei spelletjes te doen, zoals blikgooien, voetbalsjoelen en darten, waar de kinderen een strippenkaart voor konden kopen. Ondertussen was er voor de ouders het Rad van Fortuin. Met de opbrengst is Sebaldeburen een stap dichter bij de komst van de sportkooi.