Naturalisatie in Grootegast

0
163
nieuwe Nederlanders Grootegast

GROOTEGAST – Door het afleggen van de verklaring van verbondenheid ten overstaan van burgemeester K.B. Dijkstra hebben de heer Moataz Elnahhas Salem, die enkele weken geleden in het huwelijk is getreden met mevrouw Hilma van Esch,  mevrouw Randa Salah Abdallahi Al-Faki en haar broer de heer Migani Salah Abdallahi Al-Faki de Nederlandse nationaliteit gekregen. De heer Salem is geboren in Egypte en de heer en mevrouw Al-Faki in Soedan. De heer Salem heeft een eigen fietsenzaak in Groningen, mevrouw Randa Al-Faki werkt in het UMCL te Leeuwarden en Magani Al-Faki studeert in Groningen en heeft een bijbaan in Drachten.  Op de foto staan van links naar rechts mevrouw en meneer Salem, Magani en Randa Al-Faki en burgemeester K.B. Dijkstra.