Oostenrijkse headliner op Freezeforze Festival

0
149
Veenklooster - kontrust

VEENKLOOSTER – De organisatie van het Freezeforze Festival kijkt uit naar het festival dat komende zaterdag plaatsvindt in Veenklooster. De organisatie programmeerde als headliner de populaire Crossover/Rockband ‘Kontrust’ uit Oostenrijk. Ook de 3Fm Serious Talent ‘Paceshifters’ is geboekt. ‘Soul Sisten Dance Revelution’, welke genomineerd is voor een 3FM Award, zal ook haar opwachting maken, evenals TDTMCM, Nothing, Diff en Undawn. De organisatie van het festival, die begonnen is als een groep vrienden die veel festivals bezochten en ook zelf graag eens een festival wilden organiseren, is inmiddels uitgebreid met mensen afkomstig uit de muziekwereld. De locatie van het festival is in Veenklooster. Kaarten kosten in de voorverkoop 15,-, aan de kassa 20,-. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis entree. Op de internetsite van het festival zijn de tickets te bestellen. Kijk daarvoor op www.freezeforze.nl.