week 28 – 2014

0
1010

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 8 juli tot en met 14 juli 2014:
RAM (21 mrt. t/m 21 april): Het is hoog tijd al die zaken die u al tijden voor u uitschuift eens goed aan te pakken. Zelf weet u donders goed dat u, vooral financieel, de boel heeft laten verslonzen. Het is nog niet te laat om het tij te keren.
STIER (22 april t/m 21 mei): De Stieren die bezig zijn met contracten en overeenkomsten moeten erg scherp op de kleine lettertjes zijn. Een foutje is snel gemaakt en niet makkelijk weer recht te zetten.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): U maakt zich zorgen om uw gezondheid, maar is dat wel terecht beste Tweelingen? Sommige kwaaltje kunt u zelf heel goed verklaren en bovenal: verhelpen.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Wanneer een ander een beroep op u doet, aarzel dan niet. Hoewel het u misschien wel meer dan alleen wat moeite kost om een ander te helpen, zal het zich in razend tempo terugbetalen.
LEEUW (23juli t/m 23 aug): Vrijgezelle Leeuwen zullen niet lang meer alleen zijn. Er wacht een leuke flirt die misschien wel uitgroeit tot veel meer. Óf dat gaat gebeuren is aan u. Als u zich ervoor openstelt, kan het alle kanten op.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Als anderen niet doen wat ze horen te doen en u hier hinder van ondervindt, mag u zich best eens laten horen, vindt u. Maar de komende week heeft u maar twee keuzes: stikken of slikken.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Het is tijd om een belangrijke beslissing over de toekomst te nemen. U staat op een keerpunt en kunt het roer volledig omgooien. Kies voor uw geluk, dan kiest u nooit verkeerd.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Er wacht een verdrietige mededeling op de Schorpioenen. Hoewel het voor u een klap in uw gezicht is en treurnis overheerst, leert u deze week op een fijne manier uw echte vrienden kennen.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Het is niet verstandig het achterste van uw tong te laten zien deze week. Hoewel een naaste u uit de tent probeert te lokken en u hier geen kwaad in ziet, kunt u toch maar beter op uw tellen passen.
STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Uw liefdesleven verloopt stroef en de zorgen hierover gaan u niet in de koude kleren zitten. Als u in het weekeinde de rust vindt om zaken van een afstandje te bezien, zult u zich opgelucht voelen.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): De Watermannen hebben een flinke domper op werkgebied te verwerken en zijn daarom niet zo goed te spreken. Gelukkig voelt uw partner dit haarfijn aan en weet hij/zij u toch wat op te beuren.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Een kleine verandering in uw leven pakt groots uit. Pas financieel op uw tellen; er lijkt een grote tegenslag aan te komen. Als u hierop voorbereid bent, komt u er zonder kleerscheuren uit.