Fietsvrienden uit heel het land naar Burum voor fietsvierdaagse

0
136
fietsvierdaagse-lauwersland-01

BURUM – Voor de vijftiende keer organiseerden de Fietsvrienden Lauwersland de fietsvierdaagse van maandag tot en met donderdag. Honderden liefhebbers van de omgeving van Burum en van fietsen trokken naar Burum om hier vier dagen lang te genieten van het landschap. De fietsers fietsten routes van 35 of 70 kilometer per dag. Vanaf dorpshuis Toutenburg, het zenuwcentrum van de fietsvierdaagse, konden de deelnemers iedere dag van start gaan. Gedurende de vier dagen werd het weer steeds een beetje beter en konden de fietsers hun geluk niet op. De routes gingen door het Lauwersmeergebied, het Groninger Hogeland en richting het Burgumermeer en de Leijen.

fietsvierdaagse-lauwersland-02 fietsvierdaagse-lauwersland-03 fietsvierdaagse-lauwersland-04