Helena Westerhof

0
260
SURHUISTERVEEN - Helena Westerhof

SURHUISTERVEEN – Vorig jaar stond ze in de krant vanwege de inzameling van oude dekens en handdoeken voor de Stichting GreyHoundsRescue, ditmaal is Helena Westerhof bezig met het inzamelen van lege cartridges en gebruikte mobiele telefoons voor dezelfde stichting. Voor de ingezamelde materialen krijgt de stichting een vergoeding, waarmee zij mishandelde greyhounds en galgo’s in Spanje redden en ondersteunen. Veel van deze greyhounds worden na het jachtseizoen in Spanje zo ernstig mishandeld – er zijn voorbeelden van honden die in de poten zijn geschoten, honden waarvan de oren er af gesneden zijn en honden die opgehangen of verbrand worden – dat zij komen te overlijden. De honden die de mishandeling wel overleven worden door de stichting opgevangen. Voor het inleveren van lege cartridges en mobiele telefoons kan men terecht bij Helena Westerhof, Langelaan 61 in Surhuisterveen. Tel: 06-19720152 of mail: frenkel18@gmail.com.