Kruidige avondrondleidingen door De Kruidhof

0
109

BUITENPOST – Botanische tuin De Kruidhof organiseert op 17 juli een kruidige avondrondleiding door de zeventien thematuinen. Deelnemers drinken na afloop kruidenthee waarvoor ze zelf de kruiden geplukt hebben.
De rondleidingen bieden een unieke gelegenheid om kennis te maken met de bijzondere collecties kruiden en geneeskrachtige planten die De Kruidhof rijk is. Gidsen leiden de deelnemers rond en vertellen over de achtergronden van bijzondere plantennamen, leuke anekdotes, legendes over kruiden of een historisch verhaal horend bij een plant.
Er is ook een imker aanwezig bij de bijenstal. De wandeling begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Opgave via info@dekruidhof.nl is gewenst, maar niet verplicht.
Entree is de gewone entreeprijs van De Kruidhof, inclusief rondleiding en een kop verse kruidenthee. De museumkaart en de jaarkaart van De Kruidhof zijn deze avond niet geldig.