Online inschrijven Pieter Weening Classic geopend

0
142

SURHUISTERVEEN – Het is mogelijk nu al online in te schrijven voor de Pieter Weening Classic. Deze fietstoertocht beleeft al weer zijn negende editie en heeft in de loop van de jaren een grote populariteit opgebouwd. Elk jaar doen zo’n 2500 deelnemers mee. De tocht wordt deze keer gehouden op zaterdag 2 augustus. De start en finish zijn traditiegetrouw op het gezellig ingerichte fietsplein van Surhuisterveen, het Torenplein. De organisatie is in handen van Stichting Wielercomité Surhuisterveen, die ook de Profronde Surhuisterveen organiseert. De deelnemers hebben de keuze uit vier afstanden: 25, 40, 60 en 100 kilometer. Ook deelname met elektrische fietsen is mogelijk. Er zijn nieuwe routes uitgezet in het grensgebied van Groningen, Fryslân en Drenthe. Online inschrijven kan via de website van het wielercomité www.wielrennensurhuisterveen.nl.