VV Zwaagwesteinde van start met vijf elftallen

0
1651
De Westereen - selectie vv zwaagwesteinde

DE WESTEREEN- De zaterdagafdeling van VVZwaagwesteinde gaat het nieuwe voetbalseizoen starten met 5 elftallen. Net als afgelopen seizoen zullen er 3 elftallen A-categorie voetballen, 2 elftallen zijn ingeschreven in de B-categorie. ZM1 Zal net als de twee afgelopen seizoenen voetballen in de 3e klasse B KNVB. In december werd door de technische commissie, het hoofdbestuur van VV Zwaagwesteinde en Johannes Douma een tweede contractverlenging van een jaar overeengekomen. Het seizoen 2014-2015 wordt het derde seizoen van Johannes Douma als hoofdtrainer bij VV Zwaagwesteinde ZM1. Binnen de technische staf is wel het een en ander gewijzigd. Klaas Veenstra is na jaren leider te zijn geweest gestopt. Norbert Beerstra is bereid gevonden te starten als nieuwe leider binnen de technische staf. Siebolt de Bruin blijft actief als technisch teamleider en Minne de Boer als grensrechter. Daarnaast zal Sjoerd Visser, die ook al jaren mee is op de wedstrijddagen, blijven assisteren als leider en materiaalman. Jan Douma blijft als materiaalman verantwoordelijk voor het beheer van alle materialen binnen de ZM-afdeling. Er zijn weinig wijzigen in de spelersgroep t.o.v. het afgelopen seizoen. Nieuwe spelers binnen de voorlopige selectie van ZM1 zijn René Vellinga die terugkomt van VV Buitenpost. Daarnaast de terugkeer binnen de voorlopige selectie van Frans Kuipers. Jan Visser is het afgelopen seizoen al overgekomen van VVT en zal proberen een basisplaats te bemachtigen binnen de ZM1. De foto is gemaakt door Erik Visser.