week 29 – 2014

0
861

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 15 juli tot en met 21 juli 2014:
RAM (21 mrt. t/m 21 april): Het lijkt erop dat er op huiselijk gebied een grote verandering plaats vindt. Een verhuizing, een verbouwing of misschien gaat u samenwonen? Het is in elk geval goed nieuws.
STIER (22 april t/m 21 mei): U staat graag voor anderen klaar, maar komende week richt u zich op uzelf en hoeft men even niet op u te rekenen. De dagen staan in het teken van zelfontwikkeling en studie.
TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Contacten met anderen verlopen makkelijk en dat betekent dat uw week bol staat van de sociale verplichtingen. Van het ene feestje naar het andere etentje; allemaal heel gezellig, maar na het weekend eist dit zijn tol.
KREEFT (22 juni t/m 22 juli): Hou u niet in, maar pak deze week uw moment in de schijnwerpers. Pas op met uw gezondheid. De Kreeften die niet goed voor zichzelf zorgen, kunnen voor langere tijd in de lappenmand belanden.
LEEUW (23 juli t/m 23 aug): U draagt het hart op de tong de komende week en komt met bijzonder nieuws voor uw naasten. Helaas ontvangt u niet bij iedereen de reactie waar u op hoopt.
MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Het leven van de Maagden staat in het teken van reizen. Misschien heeft u net een grote reis gepland of staan de koffers klaar om weg te gaan. Het wordt in elk geval de horizon verbreden.
WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Op het werk krijgt u een aantal kansen om grote stappen te maken. Een promotie of nieuwe baan lijkt binnen handbereik, maar laat u niet afleiden op het laatste moment.
SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): U heeft geen zin in verplichtingen en afspraken en dus komt het goed uit dat het vakantie is! Lekker niks doen, luieren en helemaal niets moeten: het is precies waar u aan toe bent.
BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Plannen zijn er zat, maar het wordt ook eens tijd actie te ondernemen, beste Boogschutter. De sterren voorzien een gunstig moment om uw talloze ideeën om te zetten in realiteit. Durft u het aan?
STEENBOK (22 dec. t/ 20 jan.): Er komt een nieuwe persoon in uw leven die u veel geluk en voorspoed kan brengen. Het omgaan met deze persoon kan weerstand oproepen in uw huidige vriendenkring en u zo voor een hels dilemma stellen.
WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Een ontluikende liefde houdt de Watermannen bezig. Het gevoel is goed en dit kan wel eens tot een liefde voor het leven uitgroeien.
VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Probeer u niks aan te trekken van negatieve invloeden om u heen. Kies uw eigen pad en bepaal daarbij zelf hoe u in het leven wilt staan. En doe vooral geen moeite anderen te veranderen.