Winnares scooter kan geluk niet op

0
2993
Surhuisterveen - winnaar rocco

SURHUISTERVEEN – Drie maanden lang maakten alle klanten die bij Werkman Brillen & Contactlenzen een Rocco by Rodenstock zonnebril of correctiemontuur aanschaften kans op een originele Rocco Scooter. De Werkman Rocco scooter is gewonnen door mevrouw J. Schippers uit Harkema. Voor de blij verraste winnares kon de week sowieso al niet meer stuk; enkele dagen eerder was ze de winnaar van een speciale WK wedstrijdbal, voorzien van de handtekeningen van alle spelers van Oranje. ‘Ik denk dat ik ook maar direct een Staatslot aanschaf,’ grapte mevrouw Schippers. De Rocco scooteractie werd begin april door Werkman Brillen & Contactlenzen gestart om de terugkeer van het legendarische Rocco montuur te vieren. In samenspraak met Cor Hamstra Tweewielers uit Drogeham werd gekozen voor een Sym Allo 50, de ‘custom bike’ onder de 50cc scooters, die met zijn retro uitstraling naadloos aansluit op de retro look van de Rocco by Rodenstock monturen. Op de foto de blije winnares met bijrijdster Willy Werkman. De foto is gemaakt door Edo Werkman.