102 kaarsjes voor mevrouw Stienstra – Stienstra

0
129
Surhuisterveen - mevrouw Stienstra Stienstra

SURHUISTERVEEN – Donderdagmiddag werd er in ‘t Suyderhuys in Surhuisterveen feest gevierd voor mevrouw Stienstra – Stienstra, die de respectabele leeftijd van 102 jaar bereikte. Familieleden waren voor de gelegenheid uitgenodigd om met de jarige Jet een gebakje te eten. Mevrouw Stienstra – Stienstra, wiens gezondheid nog redelijk is, genoot van alle drukte rondom haar verjaardag. Loco-burgemeester Marten van der Veen kwam namens de gemeente zijn felicitaties overbrengen. Het geheim van mevrouw Stienstra – Stienstra? ‘Ze heeft altijd sober geleefd, ze kon met weinig toe,’ vertelt één van haar tantezeggers. Momenteel gaat mevrouw Stienstra – Stienstra nog één keer per week samen met haar zus te zingen.