50plus beurs verwacht duizenden bezoekers

0
74

SURHUISTERVEEN – Van 23 tot en 25 oktober wordt er in zalencentrum De Lantearne in Surhuisterveen de vijfde editie van de 50plus beurs worden georganiseerd. De beurs belooft op voorhand al weer een succes te worden. Veel standhouders van de vorige edities hebben zich weer gemeld en ook nieuwe bedrijven hebben zich aangemeld.
Op dit moment zijn er al interieurverzorgers, bouwers, schilders en gezondheids- en zorgbedrijven aangemeld. Ook kan men het gehoor laten testen en zijn er modeaccessoires te koop. Nieuw dit jaar is de verzorging van marktkramen in de grote zaal. Hier krijgen kleinere bedrijven de mogelijkheid zichzelf te presenteren in een kleine stand. Op dit moment kunnen bedrijven zich nog inschrijven voor deelname. Volgens beursmanager Hans Postma is er nog ruimte voor zowel kleine bedrijven als grote stands. Snel aanmelden is aan te bevelen om zeker te zijn van deelname. Meer informatie is te vinden op de website www.beurs50plus.nl. Binnenkort zullen alle reeds aangemelde deelnemers op de site worden gepubliceerd. Hier is tevens een aanmeldformulier te downloaden. Ook kan men voor meer informatie contact opnemen met beursmanager Hans Postma telefoon 0512 364727.