Al meer dan 38.000 bezoekers voor zwembad

0
237
Surhuisterveen - filmpje zwembad 1

SURHUISTERVEEN – Zwembad Wettervlecke heeft voor dit seizoen al meer dan 38.000 bezoekers mogen noteren. Afgelopen week ging het heel hard met de aantallen bezoekers. Dankzij het warme weer zochten veel mensen verkoeling bij het buitenzwembad in Surhuisterveen.
‘Gemiddeld bezoeken er ieder jaar tussen de 50.000 en 60.000 mensen ons zwembad,’ vertelt één van de badmeesters. ‘Dit jaar zouden we wel eens een record badgasten kunnen halen, maar dat is natuurlijk geheel afhankelijk van het weer.’
De badgasten genoten zichtbaar van de vele mogelijkheden die het zwembad telt. Zo konden de jongeren losgaan op de duikplanken, zijn er glijbanen voor de wat jongere kinderen en was het voor de ouders prima vertoeven aan de rand van het zwembad.

Surhuisterveen - filmpje zwembad 2 Surhuisterveen - Filmpje zwembad 3 Surhuisterveen - filmpje zwembad 4