Autoland van den Brug Buitenpost viert verhuizing

0
193
Autoland van den Brug

BUITENPOST -  De  jaarlijkse Feestweek in Buitenpost is voor  Autoland van den Brug dit jaar extra feestelijk. De officiële servicedealer voor Volkswagen en VW Bedrijfswagens in Achtkarspelen verhuisde 7 juli namelijk naar het nieuwe bedrijfspand aan de Ried 16, gelegen direct naast de rondweg Buitenpost Zuid.

Met de verhuizing naar de nieuwe locatie verlaat Autoland van den Brug de Voorstraat, dat meer dan 50 jaar het adres van de Volkswagen-dealer is geweest. Omdat dat pand na jaren trouwe dienst niet meer aan de eisen en wensen van deze tijd voldeed, is gekozen voor nieuwbouw. Op een nieuwe locatie direct gelegen aan de rondweg Buitenpost Zuid.
Binnen een half jaar verrees aan de Ried een prachtig pand dat gebaseerd is op het Modul Konzept van Volkswagen. Als maatschappelijk betrokken organisatie heeft Autoland van den Brug bewust gekozen voor samenwerking met bedrijven uit de regio, zoals Loft Ruimtelijke Ontwikkeling en Bouwbedrijf Siderius. Daarnaast is tijdens en na de bouw waar mogelijk gebruik gemaakt van duurzame en energiebesparende producten. Als toonaangevend autobedrijf vernieuwt en verbetert Autoland van den Brug namelijk al 90 jaar continu haar producten en diensten. Hierbij investeert het familiebedrijf in de vakkennis van zijn medewerkers, de meest geavanceerde werkplaatsapparatuur en de werkplek.

Nieuwe locatie, vertrouwde gezichten
“Onze nieuwe werkplek heeft een moderne uitstraling die past bij Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Hierdoor sluit de showroom en ons occasionplein nu helemaal aan bij de kwaliteit die we leveren. Uiteraard zijn onze mensen en onze service gelijk gebleven”, aldus Hans Hiemstra van Autoland van den Brug Buitenpost. “We zijn en blijven de garage voor de regio. De klant kan dus blijven rekenen op gastvrijheid, kwaliteit en scherpe prijzen die men van ons gewend is. Maar ook voor alle andere automerken staan onze deuren open!” Service-adviseur André Hovius: “Een voordeel is dat onze klanten nu alle ruimte en comfort hebben om te wachten of door te werken tijdens onderhoud of reparatie aan hun auto. Inclusief koffie, thee, lectuur en gratis wi-fi.”

Autoland van den Brug Buitenpost is op werkdagen geopend van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Vrijdagavond is er koopavond tot 21.00 uur. Voor aanvullende informatie over de servicemogelijkheden of het actuele occasionsaanbod kan men tijdens openingstijden gewoon binnenlopen op Ried 16 of contact opnemen via telefoonnummer 0511-541330.