Bingo in de feesttent met prachtige prijzen

0
174

BUITENPOST – Ook dit jaar mag de bingo niet ontbreken in het programma van de Feestweek. De bingo is een groot succes en een erg gezellige avond met vrienden, familie en dorpsgenoten. De bingo wordt dit jaar gehouden op maandagavond 4 Augustus in de feesttent aan de Parklaan. Er worden verschillende rondes gespeeld met kans op mooie prijzen. Voor 5 euro kan men de gehele avond meespelen. In totaal krijgt men vijf bingokaarten waardoor men maar liefst dertien keer kans maakt op het winnen van een prijs. Vooraf, tijdens en na de bingo is er de mogelijkheid om een kopje koffie/thee of fris drinken te kopen aan de bar in de tent. De deuren van de tent staan om 19.30 uur open en het programma begint om 20.00 uur. Het programma is rond 22.30 uur afgelopen. De organisatie raadt wegens verwachte drukte aan om op tijd te komen.