Bosch Car Service bij Van der Kaap Autogroep

0
201
autogroep kaap bosch

MARUM – De werkplaats van Autogroep Van der Kaap in Marum is door het samenwerkingsverband met Bosch Car Service gemoderniseerd en volledig up-to-date. De monteurs volgen sinds drie maanden speciale cursussen om de auto’s, die meer en meer met elektronica worden, uitgerust te onderhouden en repareren. Alle merken auto’s zijn welkom om vakkundig te worden nagekeken tegen prijzen die lager liggen dan bij de dealer.
“Het voordeel van de samenwerking met Bosch Car Service is het gebruik van de nieuwste uitlees apparatuur, onderdelen van hoge kwaliteit en deel uitmaken van een landelijke keten van garages. Dit is met name interessant voor leasemaatschappijen. Maar ook voor particulieren die met de Bosch Car Service Pechhulp goedkoper uit zijn dan bij de ANWB en Route Mobiel en tegen het lagere tarief zowel woonplaatsservice hebben als vervangend vervoer in heel Europa,” vertelt Theo Helmholt. De garage biedt altijd zes maanden BOVAG-Garantie, totale schade-afwikkeling en is aangesloten bij de Nationale Auto Pas. Bij een bezoek aan de garage is het maar een stap verwijderd van de 150 occasions die Van der Kaap Autogroep permanent op het terrein heeft staan. De wagens staan ook op de nieuwe site www.vdkaap.nl. Van der Kaap is een full service station waar men ook terecht kan in de car-wash en het tankstation.