Bûtenposter Keninginne stelt zich voor

0
165
Butenposter keninginne2

BUITENPOST – Buitenpost heeft tijdens de feestweek weer een Bûtenposter Keninginne. Zij stelt zich in de feestweekkrant voor. ‘Ik ben Elleke Rinsma, geboren in Buitenpost waar ik nu al 19 jaar met veel plezier woon. Mensen zullen mij misschien herkennen als (ex-)medewerkster van de Poiesz Supermarkt hier in het dorp. Ik heb met veel plezier drie jaar bij de Poiesz mogen werken op de vleeswarenafdeling en achter de kassa. Momenteel heb ik geen echte bijbaan maar draai ik zo nu en dan een dienst mee bij Essentra Extrusion. In november ben ik vier jaar samen met mijn vriend Swen Veenstra, hij woont ook in Buitenpost en daardoor zien we elkaar dagelijks. Ik ga in Groningen naar school en volg daar de opleiding tot directiesecretaresse/managementassistent. Ik heb het schooljaar afgesloten door 10 weken stage te lopen bij de ABN AMRO Bank in Leeuwarden en heb hier erg veel mogen leren. Volgend schooljaar hoop ik mijn diploma te halen, en wat er daarna op mijn pad komt wacht ik rustig af. Ik omschrijf mezelf als een echte levensgenieter en zie overal wel een uitdaging in. Ik vind het een eer om dit jaar als Bûtenposter Keninginne te mogen verschijnen!’