Home Voorpagina Friesland Creative Work is verhuisd naar nieuwe locatie

Creative Work is verhuisd naar nieuwe locatie

0
Creative Work is verhuisd naar nieuwe locatie

BUITENPOST – Teade Steenstra en Wilco Reinders begonnen in 2005 op een zolderkamer met het bouwen van websites. Vorige week betrokken zij met hun collega’s een nieuw pand; het voormalige fitnesscentrum Fit4You aan de Schepperstraat 2A in Buitenpost. ‘Het gebouw is gestript en verbouwd tot een eigentijds kantoor,’ vertelt Teade. Ergens in augustus zijn er plannen voor een open huis, maar ook voor die tijd zijn mensen van harte welkom om een kijkje te komen nemen op kantoor.
In de jaren dat Creative Work bestaat is er een hoop veranderd, al bouwt Creative Work ook nog steeds websites. ‘De online wereld is in een rap tempo verandert. Vroeger was het bouwen van een website een kunst die slechts voor weinigen was weggelegd, tegenwoordig kun je met wat tijd en energie al snel zelf een website in elkaar knutselen,’ vertelt Wilco. ‘Onze werkzaamheden zijn door de tijd daarom ook veranderd. We ontwikkelen nu bijvoorbeeld ook apps, en bieden bedrijven ondersteuning in het optimaliseren van hun website. We zorgen ervoor dat websites gevonden worden, dat zij goed scoren in Google. Ook zorgen we ervoor dat websites geschikt worden om op tablets en mobiele telefoons bekeken te worden.’ Doordat Creative Work door de tijd heen steeds meer werkte met webwinkels, begon Creative Work twee jaar geleden met een eigen webwinkel: www.badkamerxxl.nl. ‘Doordat we een eigen webwinkel zijn gestart kunnen we klanten met een webwinkel ook beter van dienst zijn. Wij weten nu precies wat er speelt en hoe je een webwinkel zo goed mogelijk neer moet zetten. Het is niet alleen zaak om een goede website te lanceren, deze moet ook onderhouden worden. Alleen dan kan een webwinkel uitgroeien tot een succes,’ vertelt Teade.  BadkamerXXL.nl is in twee jaar tijd uitgegroeid tot één van Nederlands grootste webshops in badkamerartikelen. Service krijgt de meeste prioriteit. De webwinkel is onlangs aangesloten bij de Thuiswinkel Waarborg. Goede service uit zich weer in positieve feedback. ‘Klanten die bij BadkamerXXL.nl een bestelling doen worden later gevraagd om hun feedback te geven. Inmiddels hebben bijna 1100 klanten dat gedaan. De klanten geven ons gemiddeld een 9,2,’ vertelt Teade. Naast dat het bij BadkamerXXL.nl mogelijk is om online bestellingen te doen, kunnen klanten ook gerust terecht in het nieuwe pand aan de Schepperstraat 2A. ‘Wij hebben hier een verkoper in huis die de klant voorziet van de beste adviezen,’ aldus Wilco. ‘Kom dus ook gerust eens langs op kantoor.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here