Fierljepteam voor komende drie jaar verzekerd van sponsor

0
169
Burgum - contract fierljeppers

BURGUM – Het Fierljepteam Reset heeft afgelopen woensdag haar sponsorovereenkomst met Bewegingscentrum Reset met drie jaar verlengd. Daarmee wordt Bewegingscentrum Reset voor de seizoenen 2014/2016 opnieuw naamgever en teamsponsor van het fieljepteam.  De ondertekening is een bevestiging van het vertrouwen dat de partijen hebben in elkaar. Omdat Bewegingscentrum Reset van mening is dat een team alleen goed kan functioneren als de continuïteit voor meerdere jaren verzekerd is heeft zij de samenwerking die in 2010 is gestart met drie jaar verlengd. Voor het komende seizoen bestaat het team uit de ljeppers Bart Helmholt, Thomas Helmholt, Nard Brandsma, Age Hulder en Daan de Vries.
Het team wordt ondersteunt door Arend Tjeerd Hofstee (coach) en Klaas Hulder (technische zaken).