Kapenga Wonen: al 50 jaar een begrip in de regio

0
167

BUITENPOST – Kapenga Wonen is al bijna 50 jaar gevestigd in Buitenpost en dit jaar aan een nieuwe weg. Het afgelopen jaar heeft de gemeente opdracht gegeven om de dorpskern te vernieuwen en verfraaien. Nu is het een 30 kilometer-zone geworden wat de leefbaarheid heeft verbeterd. Kapenga Wonen bedankt de gemeente voor de fraaie uitstraling die Buitenpost heeft gekregen. Ook Kapenga Wonen zit niet stil. ‘Wij gaan na de vakantie beginnen met de aanleg van een parkeerterrein naast de winkel aan de Voorstraat met daarbij een mooie rondzit en beplanting. Dit doen wij om onze klanten nog meer gemak en service te bieden. In onze winkel hebben we ook niet stil gezeten. Wij hebben de mooiste Carpediem store van Nederland, zo liet de leverancier ons weten. Carpediem is een boxspringconcept van Zweedse makelij in een hoger prijsniveau. Voor de allerbeste boxsprings kan men dus nu ook slagen bij Kapenga Wonen,’ vertelt Peter Jongschaap. ‘Daarnaast hebben wij een compleet nieuwe relaxfauteuil-shop gekregen, lekkere comfortabele luie stoelen in een moderne stijl met daarbij geïntegreerde voetsteunen en heerlijke sta-op stoelen. Er is keuze uit wel 150 stuks.’
Naast de nieuwe concepten zijn er meer veranderingen geweest in de woonwinkel. De Henders&Hazel studio en de Xooon studio zijn geheel vernieuwd, in de nieuwste trends en kleuren. In de winkel zijn de nieuwste woonmagazines van deze merken verkrijgbaar. ‘In onze Riverdale en Riviera Maison shop kan men lekker kuieren, de nieuwe lekker ruikende kaarsen, glaswerk, kandelaars bekijken om daar uw huis met kleine artikelen te verfraaien.’ In de Superkeukens-shop zijn alle vijftig opstellingen aangepast naar de nieuwste trends. Zo is hier de gas op glas en de cooker te zien. Ook is er een nieuwe lampenshop in de winkel geplaatst genaamd ‘Il Luce’, een concept met de mooiste stijlen lampen. Alles is op voorraad, dus er is geen levertijd. Lippe Wonen heeft ook zijn winkel helemaal vernieuwd. Displays met daarop de nieuwste trends qua kleur en motief in alle stofferingsmaterialen zijn hier te zien. ‘Kortom, Kapenga Wonen is de moeite waard om langs te komen voor de beste merken. Al vijftig jaar zijn wij uw vertrouwde adres voor meubels, slaapkamers, accessoires, keukens en woonstoffering. De koffie staat klaar!’